Første dag i praktik // Tanker om fremtiden

Girls night out

img_8563

Nogle gange er det altså bare nødvendigt med en rigtig “Girls night out”. Det havde jeg i lørdags, hvor jeg sammen med en veninde spiste en gang lækker mad, som blev efterfulgt af en tur i byen… og vi endte med at feste til kl. halv 5 om morgenen!! Pyha, sikke en tur.. YOLO!! 😀 Og for at det ikke skal være løgn, tager vi lige en tur igen i aften. Vi ender nok ikke ligefrem i byen, men vi skal ind og se Nikolaj Stokholms show, og jeg glæder mig til endnu en aften med grin og kvali-tid med min veninde.

Denne uge er simpelthen fyldt med gode oplevelser. Ud over showet i aften og ud over at være startet i praktik (det gik over al forventning på min første dag i tirsdags), har jeg været en tur i Aarhus til min 2. laserbehandling (det kan I høre mere om en anden dag), i morgen har jeg endnu en dag i praktikken, og sidst men ikke mindst skal jeg til bryllup på lørdag ved min kærestes kusine. ELSKER bryllupper, så det skal nok blive en fornøjelse.

Jeg håber, I nyder ugen♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første dag i praktik // Tanker om fremtiden