Min livsglæde forsvandt

Lige hvad jeg havde brug for

Denne weekend har stået på REN tøsehygge. Jeg har været i sommerhus med mine søstre, kusine + min fætters kone, og det har været SÅ hyggeligt. Vi har råhygget med lækker mad, slik, vin, film, spil, spa og masser af grin. Efter 2 uger med drøn på var det lige, hvad jeg havde brug for!!

512fa31c-a609-4d64-9c60-2e37d83dc597

Nogen gange er det bare nødvendigt med et lille afbræk fra hverdagen med en tur som denne. Ellers kan man altså godt køre lidt træt i at bevæge sig i den samme trummerum uge efter uge. Særligt de seneste 2 uger har jeg mærket udmattelsen i både krop og sjæl, og denne tur kom derfor meget belejligt.

Til de af jer, som ikke ved det, er jeg lige nu i gang med en optræningspraktik. Det betyder, at jeg i løbet af 13 uger skal “trænes op” til at kunne klare et fuldtidsjob, efter at jeg tilbage i marts måned blev sygemeldt med en depression.

Heldigvis er jeg super glad for at være i praktikken. Jeg trives VIRKELIG! Men derfor er det stadig meget energikrævende at skulle være så meget “på” i hverdagen, så det at kunne koble af i weekenderne er simpelthen essentielt for, at jeg kan fortætte i den rigtige retning og blive ved med at øge i timeantal. I det hele taget er det vigtigt at passe på sig selv og huske at tillade sig selv gode ting, ligesom jeg skrev i mit indlæg forleden.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min livsglæde forsvandt