Mit semester i USA reddede mit liv

De lækreste gulerodsscones

14074371_10154592110700209_1033238270_o

Ingredienser:

  • 550 g hvedemel
  • 2 spsk vaniljesukker
  • 250 g smør
  • 25 g bagepulver
  • 120 g sukker
  • 100 g revet gulerod (kan også erstattes af 100 g hakket mørk chokolade)
  • 2,5 dl kærnemælk

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 220 grader C. alm. ovn.

Bland mel og vaniljesukker sammen i en skål. Riv gulerødderne. Stil dem til side.

Del del kolde smør i terninger og smuldr det hurtigt ud i melet (der må gerne være klumper tilbage). Tilsæt derefter bagepulver, sukker og de revne gulerødder og bland det uden at mase smørklumperne helt ud. Kom til sidst kærnemælk i og saml dejen hurtigt.

Tryk dejen ud i 1½ cm tykkelse på et bord drysset med mel. Brug et glas til at udstikke scones.

Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem bage i midten af ovnen i 15 minutter.

De færdige scones skal revne på midten og være lysebrune i bunden.

De smager VIRKELIG godt og er et godt alternativ til en snack om eftermiddagen, når trætheden og sukkertrangen er høj.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit semester i USA reddede mit liv